Geachte lezer,

Dit formulier is bedoeld als inbrengformulier voor de online veiling. De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan de exploitatie van Dierenopvangcentrum De Dierenstee.

Met een verkoop via de veiling steunt u het Dierenopvangcentrum. De procedure is als volgt: u brengt uw dienst of artikel in en de stichting Vrienden van de Dierenstee plaatst het op haar veilingsite. Gedurende een week kan erop  geboden worden. De bieder met het hoogste bod krijgt een bevestiging van toekenning en een betaalverzoek.

Na betaling krijgt u een e-mail met de mededeling dat de overdracht kan plaatsvinden. De bieder krijgt uw e-mailadres om contact met u te zoeken voor het regelen van de overdracht . De overdracht vindt dus in overleg tussen u en de bieder plaats. Mocht u het bezwaarlijk vinden om de overdracht thuis te laten plaatsvinden, dan bestaat de mogelijkheid om die te laten plaatsvinden bij Dierenopvangcentrum De Dierenstee. Dit moet dan wel tijdens de openingstijden van het dierenopvangcentrum gebeuren en u dient daar zelf bij aanwezig te zijn.

Als u dit formulier invult gaat u er mee akkoord dat de opbrengst geheel ten goede komt aan Dierenopvangcentrum De Dierenstee.

Wilt u als sprake is van de inbreng van een artikel één of meer foto’s toevoegen bij uw aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier krijgt u een e-mail waarin wordt vermeld of:

  • wij uw artikel of dienst accepteren; 
  • er meer informatie nodig is;
  • wij het startbod  reëel vinden;
  • of er meer fotomateriaal  nodig is.

Alvast bedankt namens alle dieren in het opvangcentrum.

Op dit moment is de veiling gesloten.

 Indien mogelijk één of meer foto’s toevoegen bij uw aanvraag (Per foto max 6 MB)